2021-03-24

Üniversitemiz Sanat Galerisi Açılışı

BAP altyapı projesi kapsamında fakültemiz tarafından başvurusu yapılan ve tamamlanan proje ile üniversitemiz sanat galerisinin açılışı, 100 Yılında İstiklal Marşı ve Mehmet Âkif Sempozyumu kapsamında 19.03.2021 tarihinde Mehmet Akif Ersoy'un hayatı ve eserleri ile yapıldı.

Meclis Başkanımız Sayın Prof. Dr. Mustafa ŞENTOP, Rektörümüz Prof. Dr. Mümin Şahin ve il protokolünün açılışını yaptığı sanat galerisi yaklaşık 450 m2 lik bir alana sahip olup, alanın şehrimize ve üniversitemize büyük katkı sağlayacağı düşünülmektedir.

Bu nedenle sanat galerisinin yapılmasında emeği geçen başta Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Mümin Şahin'e, Rek. Yrd. Sayın Bülent EKER ve Rek. YrdSayın Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI'ya, Dr. Öğr. Üyesi Mahpeyker YÖNSEL'e, Araş. Gör. Abdurrahman ÖZDEMİR'e ve Araş. Gör. Sümeyra Betül TAYFUR'a, Reva ŞERMET'e, BAP Birimine, Yapı İşleri Daire Başkanlığına, İdari İşler Daire Başkanlığına  ve Bilgi İşlem Daire Başkanlığına teşekkürlerimizi sunarız.