2019-06-12

Peyzaj Mimarlığı Anabilim Dalında Yüksek Lisans Sınavı Yapıldı

Danışmanlığını Prof. Dr. Aslı KORKUT’un yapmış oluğu Peyzaj Mimarlığı Anabilim Dalı Yüksek Lisans öğrencisi  Gökcan HERSEK; “Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Merkez Yerleşkesinin Kurakçıl Peyzaj Tasarım Yaklaşımına Göre İrdelenmesi” başlıklı Yüksek Lisans Tez savunmasını, Peyzaj Mimarlığı Anabilim Dalı’nda 31/05/2019  tarihinde başarı ile tamamlamıştır. Sınav jürisinde; Namık Kemal Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Peyzaj Mimarlığı Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Aslı KORKUT, Namık Kemal Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Peyzaj Mimarlığı Anabilim Dalı öğretim üyesi  Prof. Dr. Tuğba KİPER ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Peyzaj Mimarlığı Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Okan YILMAZ yer almıştır.