2017-01-27

Mimarlık Bölümü Öğrencilerinin Yapısal Tasarım Günü Etkinliği

Fakültemiz Mimarlık Bölümü 3. Sınıf öğrencilerine Öğretim Görevlisi Ahmet BAL tarafından verilmekte olan “Taşıyıcı Sistemler-2” dersi kapsamında, öğrencilerimizin dönem boyunca gerçekleştirdikleri yüksek katlı ve geniş açıklıklı çelik yapı projelerinin sunumu ve değerlendirilmesi amacıyla dönem sonunda “Yapısal Tasarım Günü Etkinliği” düzenlendi. Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Aslı KORKUT, öğretim üyeleri, öğrenciler ve sektör temsilcilerinin katıldığı etkinlikte; öğrenciler 10 ayrı grup halinde, jüri önünde, hazırlamış oldukları dönem sonu projelerini görsel sunum ve maketler eşliğinde detaylı şekilde açıkladı, jüri üyelerinin sorularını cevaplandırdı.

Etkinlik sonunda, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Aslı KORKUT, jüri tarafından belirlenen en başarılı sunumu gerçekleştiren ilk üç grubu açıklayarak, ilk grup öğrencilerinin stajını İstanbul’da yeni inşa edilen hava limanında yapmaya hak kazandıkları müjdesini verdi.