2021-12-22

Kraft Kıyafet Tasarım Yarışması Düzenlendi

Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi’nin bir etkinliği olarak 2013’ten beri yapılan ve artık geleneksel hale gelmiş bulunan KRAFT KIYAFET TASARIM YARIŞMASI, bu yılda da 21 Aralık 2021 tarihinde Fen-Edebiyat Fakültesi fuaye alanında yapılmış, öğrencilerimizin yeteneklerini ortaya koyarak tasarladıkları birbirlerinden güzel giysileri Üniversitemizin hocalarından oluşan jürimiz tarafından değerlendirilmiştir. Etkinliğimize destek olan Dekanımız Prof Dr. Murat ÖZYAVUZ'a, fuaye alanını kullanmamıza imkan sağlayan Fen-Edebiyat Fakültesi Dekan Vekili ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ'a ve etkinliğimize teşrifleriyle değer katan Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Bülent EKER'e teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu güzel yarışmamızı destekleyen tüm hocalarımıza ve öğrencilerimize teşekkür eder, gelecek yıllarda da devamın gerçekleşmesini dileriz.