2022-05-20

Fakültemiz Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleşti.

Fakültemiz 2021-2022 Akademik Genel Kurul Toplantısı Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bülent EKER, Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ, Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI, Dekanımız Prof. Dr. Murat ÖZYAVUZ, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Tuğba KİPER ve Prof. Dr. Suat ÇABUK ile akademik personelin katılımıyla gerçekleştirildi.

Akademik kurul toplantısında Dekan Prof. Dr. Murat ÖZYAVUZ, geçtiğimiz akademik yılın değerlendirilmesi ile içinde bulunduğumuz eğitim-öğretim yılına ait akademik-idari durum ve yapılması planlanan çalışmalardan bahsetti.

Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN tüm akademik personel ile tek tek görüş alışverişinde bulunarak, kendilerine çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Toplantı toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.