Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi
2024-06-05

Fakültemiz 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni Gerçekleşti.



 

 

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi 2023-24 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni 4 Haziran 2024 tarihinde Atatürk Kent Orman Tesisi'nde büyük bir coşkuyla gerçekleşti.

Törene, Rektör Vekili Prof. Dr. Gülsüm ÖZKAN, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ, Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat ÖZYAVUZ, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Tuğba KİPER ve Dr. Öğr. Üyesi Şeref KOCAMAN, Fakülte akademik ve idari personeli, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, öğrencilerimizin velileri ile Fakültemiz Peyzaj Mimarlığı Bölümü 17. dönem, Mimarlık Bölümü 8. dönem ve Resim Bölümü 7. dönem mezun adayları katıldı.

Törenin açılışında Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ ve Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Murat ÖZYAVUZ birer konuşma gerçekleştirdi.

Ardından Fakülte Birincisi Resim Bölümü Öğrencisi Hanife Nur TÜFEKÇİ, mezunlar adına bir konuşma yaptı ve yaş kütüğüne mezuniyet plakasını çaktı.

Fakültemiz 1.’si Hanife Nur TÜFEKÇİ, 2.’si Fatmagül TRABZON ve  3.’sü Elif ÖZER ile bölümlerden dereceye giren öğrencilere takdimde bulunuldu. Geri sayım ile keplerini coşkuyla havaya fırlatan Mimarlık, Peyzaj Mimarlığı ve Resim Bölümü öğrencilerimize bölüm öğretim üyeleri tarafından başarı belgeleri verilerek tören sonlandı.

Mezuniyet hakkı kazanan ve profesyonel hayata atılmaya hazırlanan tüm öğrencilerimize bundan sonraki hayatlarında  başarı, sağlık ve mutluluklar dileriz. Yolunuz açık, geleceğiniz aydınlık olsun!