2022-04-21

14.04.2022 tarihinde Dünya Peyzaj Mimarlığı Ayı çerçevesinde Peyzaj Mimarlığı Bölümümüz öğrencileri tarafından kurulan Yeşil Mimarlar Topluluğu  tarafından düzenlenen ve Bölüm Başkanı Prof.Dr. Rüya YILMAZ 'ın başkanlığında yürütülen 'Günümüz Çocuk Oyun Alanları Tasarımı ve Cemer Kent Ekipmanları' isimli konferans gerçekleştirildi. Konferansa konuşmacı olarak katılan CEMER şirketi bünyesinden Bora GÜNGÖR, Barış BALCI ve Fatih YIS, sektördeki güncel çalışmaları, deneyimleri ve projelerini öğrencilerimiz ile paylaştılar. Karşılıklı soru cevap şeklinde yürütülen konferans sonunda öğrencilerimiz ve akademisyenlerimiz CEMER tarafından sunulan Metaverse VR deneyimini yaşadılar. Verimli bir şekilde tamamlanan etkinlik, davetli konuşmacılarımıza teşekkür belgelerinin takdim edilmesi ile sona erdi.