2022-10-14

Marmara Adası''na Arazi Gezisi Düzenlendi

2022-2023 Eğitim Öğretim Güz Yarıyılı'nda Mimarlık Bölümü I. ve II. sınıf öğrencileri ile Mimari Tasarım I-II,  Mimari Tasarım III ve Temel Tasarım dersleri kapsamında 13.10.2022 Perşembe günü Doç. Dr. Esen Gökçe ÖZDAMAR, Öğr. Gör. Dilek KUYRUKÇU ve Araş. Gör. Kamer Aslı KAYA koordinatörlüğünde Marmara Adası'nda arazi gezisine gidildi. Teknik geziye Mimarlık Bölümü'nden 110 öğrenci katılırken,  Resim Bölümü'nden Araş. Gör. Dr. Tuncay Murat ATAL ve 13 Resim Bölümü öğrencisi de eskiz çalışmalarına katıldı. Arazi gezisine, Marmara Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hatice KAYACAN da eşlik etti. Kayacan öğrencilere Marmara Adası’nın tarihi, kültürel ve sosyal yapısı ile ilgili bilgilendirmede bulundu. Tasarım dersleri kapsamında Marmara Adası için çeşitli tasarımlar yapılması planlanıyor.