2024-08-23

Fakültemiz Resim ve Grafik Tasarımı Bölümleri Yetenek Sınavları Gerçekleştirildi

Fakültemiz Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Resim Bölümü ile bu yıl ilk kez öğrenci alacak Grafik Tasarımı Bölümü'nün Özel Yetenek Sınavları 20 Ağustos 2024 tarihinde iki ayrı oturum şeklinde gerçekleştirildi. Sosyal Yaşam Merkezinde ikişer saat süren oturumlar ile aday öğrencilerin verilen konu üzerinden imgesel (serbest, hayalî çalışma) çizebilme yeteneklerinin ölçülmesi amaçlandı.

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat TAŞAN sınav salonunu ziyaret ederek Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat ÖZYAVUZ’ ve Dekan Yardımcıları Prof Dr. Tuğba KİPER ve Dr. Öğretim Üyesi Şeref KOCAMAN'dan sınava ilişkin bilgiler aldı ve adaylara başarılar diledi.

Fakültemiz Resim  ve Grafik Tasarım Bölümlerinde eğitim almaya hak kazanan öğrencilerimizi şimdiden tebrik eder, eğitim hayatları boyuınca başarılarının devamını dileriz.