Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi
2024-06-10

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi 2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Gerçekleşti



 

 

Üniversitemiz 2023-2024 akademik yılı önlisans ve lisans genel mezuniyet töreni 7 Haziran '0024 Cuma günü Rektörlük Konferans Salonu'nda büyük bir coşkuyla gerçekleşti.

Fakülte ve Meslek Yüksekokulları tarafından ayrı ayrı yapılan mezuniyet törenleri dolayısıyla Üniversitemizde bu yıl önlisans ve lisans düzeyinde ilk 3’e girerek dereceyle mezun olan öğrencilere yönelik genel bir mezuniyet töreni düzenlendi.

Düzenlenen programa; Tekirdağ Valisi Recep SOYTÜRK, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ, Prof. Dr. Gülsüm ÖZKAN ve Prof. Dr. Murat TAŞAN, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdür Vekili İlhan KOÇER, İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet HACIOĞLU, İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Cengiz KALKAN, Üniversitemiz Fakülte Dekanları, Meslek Yüksekokulu Müdürleri, Enstitü Müdürleri, Senato Üyeleri, Üniversitemiz akademik ve idari personeli, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, siyasi parti ve STK Temsilcileri, basın mensupları, mezun olan öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan programda, Tekirdağ NKÜ Türk Müziği Devlet Konservatuvarı icra heyeti tarafından müzik dinletisi sunuldu.

Tören Açılışında gerçekleşen Vali Recep SOYTÜRK ve Rektörümüz Prof Dr. Mümin Şahin'in konuşmaları akabinde  Valimiz Recep SOYTÜRK, Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdür Vekili İlhan KOÇER, İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet HACIOĞLU, İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Cengiz KALKAN ve Rektör Yardımcılarımız ile Fakülte Dekanları, MYO Müdürleri tarafından, birimlerinde ilk 3’e giren önlisans ve lisans öğrencilerine mezuniyet beratları ile tebrik belgeleri takdim edildi. Törenin sonunda, fakülte ve meslek yüksekokul birincileri, sahnede yaş kütüğüne Mezuniyet Plakalarını çaktı.

Mezuniyet programı, geleneksel kep atma töreni ve toplu fotoğraf çekimi ile tamamlandı.