2022-01-04

Baskıresim Topluluğu''''ndan Yılbaşı Kartları Sergisi

Resim Bölümü Araştırma Görevlisi Enis Malik Duran'ın koordinatörlüğü yaptığı Baskıresim Topluluğu'nun YILBAŞI KARTLARI SERGİSİ Sosyal Yaşam Merkezi fuaye alanında açıldı. Sergide alışılmadık bir sergileme yöntemiyle sunum yapılması öğretim elemanlarının, öğrencilerin ve üniversitemiz personelinin ilgisini çekti ve sergi ilgiyle karşılandı. "Yılbaşı Kartları Sergisi" gravür atölyesinde eğitim gören öğrencilerin yılbaşı kartı formatında ürettikleri baskı resimlerin seçkisini barındırıyor. “Yılbaşı Kartları Sergisi”nde yer alan tüm kartlar, tümsek ve çukur baskı teknikleri kullanılarak, gravür atölyesinde üretilen özgün sanat eserleri olma özelliği taşıyor.

Sergide Prof. Melihat TÜZÜN, Doç. Dalila ÖZBAY,  Arş. Gör. Dr. Melike ATILGAN, Arş. Gör. Enis Malik DURAN, Arş. Gör. Abdurrahman ÖZDEMİR, Arş. Gör. Bige GÜRSES'in ve öğrencilerimiz, Ebru Algül, Simge Soykaya, Ayça Ay, Dilan Salğın, Nazlı Öztürk, Zehra Nur Yıldız, Eylül Güven, Tunahan Basatlı, Emirkan Kurban, Sonay Bülbül, Nurdan Coşkun, Ömür Can Yorulmaz, Serdar Alp Erçin, Gizem Şafak, Aslı Uruç, Elifnur Yorulmaz, Fatma Avcı, Merve Kılıç, Bilgesu Vatansever, Özcan Narin, Kinem Kızılağaç'ın eserleri yer alıyor.

Sergi 10 Ocak 2022 tarihine dek görülebilir.