2022-05-31

“Peyzaj Mimarları Odası Genç Buluşması” Semineri Gerçekleştirildi

Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, Peyzaj Mimarlığı Bölümü ve Yeşil Mimarlar Topluluğu tarafından; TMMOB Peyzaj Mimarları Odası 15.Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Yasin OTUZOĞLU, Yönetim Kurulu 2. Başkanı Sn. Barış IŞIK, Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Sn. Özay YERLİKAYA’nın konuşmacı olarak katılımı ile  30 Mayıs 2022 tarihinde saat 14.30'da Fen-Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda  "(PMO) Peyzaj Mimarları Odası Gençlerle Buluşma" ve "Peyzaj Mimarlar Odası Çalışmaları Hakkında Bilgilendirme" etkinliği  gerçekleştirilmiştir. Fakültemiz öğretim elemanları ile çok sayıda öğrencimizin katılım gösterdiği etkinlikte, Sn. Özay YERLİKAYA'nın yapmış olduğu sunum ile PMO faaliyetleri ile PMO Genç’in faaliyetleri hakkında öğrencilerimize bilgilendirme yapılmıştır. Ardından karşılıklı soru cevap şeklinde verimli bir şekilde yürütülen etkinlik, davetli konuşmacılarımıza Peyzaj Mimarlığı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Rüya YILMAZ tarafından teşekkür belgelerinin takdim edilmesi ile sona ermiştir.