2021-06-14

Üniversitemiz Entegre Yönetim Sistemi Denetim Toplantısı Fakültemizde Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Entegre Yönetim Sistemi çalışmaları kapsamında; Fakültemizin dış denetlemeye hazır hale getirilebilmesi ve standartların içselleştirilmesi için Rektörlük EYS Denetleme Ekibi tarafından 07 Haziran 2021 Pazartesi günü ziyaret gerçekleştirildi.

Üniversitemiz EYS Ekibinden öğretim elemanı Dr. Reyhan ATA, Strateji Daire Başkanı Arzu ALKANAT, Mühendis Nasrullah Ayaz KARABULUT kalite güvencesi çalışmaları, yapılanlar ve yapılması gerekenler ile ilgili bilgiler verdiler.

Toplantıya Dekanımız Prof. Dr. Murat ÖZYAVUZ, Dekan Yardımcılarımız Prof. Dr. Tuğba KİPER ve Prof.Dr. Suat ÇABUK, Fakülte Sekreteri Ayşe ÜRÜTÜK, Araştırma Görevlisi Abdurrahman ÖZDEMİR katılmıştır.