Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi
2022-06-10

Üniversitemiz 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni



 

 

Üniversitemiz stadyumunda gerçekleştirilen 2021-2022 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni, mezun olacak öğrencilerimiz, akademisyenler ve öğrenci velilerimin katılımıyla coşkuyla kutlandı. Törene, Fakültemiz Peyzaj Mimarlığı Bölümü 15. dönem, Mimarlık Bölümü 6. dönem ve Resim Bölümü 5. dönem mezunlarıyla ile katıldı. 

Tören Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN başta olmak üzere, Üniversitemizin akademik kadrosunun geçişiyle başladı. Ardından tüm fakültelerin öğrencileri geçiş düzenleyerek, protokolü ve ailelerini selamladılar.  

Konuşmaların ardından fakültelerinden birincilikle mezun olan öğrenciler yaş kütüğüne isimlerini çaktılar. Dereceye giren birinci, ikinci ve üçüncü olan öğrencilerimize hediyeleri takdim edildi. 

Geri sayım ile keplerini coşkuyla havaya fırlatan Mimarlık, Peyzaj Mimarlığı ve Resim Bölümü öğrencilerimize bölüm öğretim üyeleri tarafından başarı belgeleri verilerek tören sonlandı.

Mezuniyet hakkı kazanan ve profesyonel hayata atılmaya hazırlanan tüm öğrencilerimize bundan sonraki hayatlarında  başarı, sağlık ve mutluluklar dileriz. Yolunuz açık, geleceğiniz aydınlık olsun.