2021-08-16

Resim Bölümü Özel Yetenek Sınavına Girecek Öğrencilerin Önemle Dikkatine!

Resim Bölümü Özel Yetenek Sınavı 17 Ağustos 2021 tarihinde

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Öğrenci Yaşam Merkezinde (öğrenci yemekhanesinde)

saat 12:00 da yapılacaktır.

Ayrıca aşağıdaki hususlara önemle dikkat edilmesi gerekmektedir.

RESİM BÖLÜMÜ ÖZEL YETENEK SINAVI SOSYAL MESAFE ÖNLEMLERİ

1. Adaylara görevliler tarafından maske ve dezenfektan dağıtılacaktır. İsteyen adaylar kendi maskeleri ve dezenfektanını yanında getirebilecektir. Salonlar ise sınav süresince havalandırılacaktır.
2. Bina etrafındaki yığılmayı önlemek ve sosyal mesafeyi korumak için, sınava gelecek olan aday yakınlarının (aile, arkadaş vb.) sınavın gerçekleştirileceği binanın içinde ya da önünde beklemelerine izin verilmeyecektir.
3. Bina girişinde ve içinde adayların sosyal mesafeyi korumalarını sağlamak için sınav görevlileri tarafından yönlendirilme yapılacaktır.
4. Sınav salonlarında oturma düzenleri sosyal mesafe mümkün olduğunca gözetilerek oluşturulacaktır.
5. Girişlerde adayların HES kodu kontrolleri yapılacaktır.
6. Sınav salon girişlerinde dezenfektan bulundurulacak ve adayların ellerini dezenfektan ile temizlemelerinden sonra içeri girişleri sağlanacaktır.
7. Sınav salonlarına maske takılarak girilecektir, girişlerde yeterli miktarda maske bulundurulacaktır. Maskesiz adaylara salon girişinde maske dağıtılacaktır. Sınav sürecinde de adayların ve sınav görevlilerinin maske takmaları zorunlu kılınmıştır.
8. Sınav esnasında adayların kendi aralarında malzeme alışverişi yapmaları yasaktır.

Tüm aday öğrencilere başarılar dileriz.