2019-03-29

Peyzaj Mimarlığında Güncel Trendler Konulu Konferans Gerçekleşti

Fakültemiz Peyzaj Mimarlığı Bölümü öğrencileri tarafından kurulan Yeşil Mimarlar Topluluğunun düzenlediği etkinlikler kapsamında “Peyzaj Mimarlığında Güncel Trendler” konulu konferans 28 Mart Perşembe günü Dr. Öğr. Üyesi Emrah YALÇINALP’in katılımı ile gerçekleşti. Konferansta son yıllarda Peyzaj Mimarlığı alanında yapılan yeni düzenlemeler ve felsefeleri üzerine açıklamalar yapan YALÇINALP, yurtiçi ve yurtdışı deneyimleri ile birlikte ekoloji tabanlı bir meslek disiplinin yaşamın her alanındaki önemine dikkat çekti.

Daha sonra yapmış olduğu peyzaj tasarım projeleri ve uygulamaları hakkında bilgiler verdi.

Peyzaj Mimarlığı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Aslı KORKUT’un kendilerine teşekkür belgesi vermesi ve Yeşil Mimarlar Topluluğunun günün anısına karakalem portresi vermesi ile konferans sona erdi.