2021-11-25

PEMDER 2021 KOLOKYUMUNA PEYZAJ MİMARLIĞI ANABİLİM DALINDAN KATILIM

Ülkemizde Peyzaj Mimarlığı Ar-Ge kapasitesinin geliştirilmesi ve araştırmaların niteliklerinin iyileştirilmesi amacıyla 2021 başlatılan Doktora Kolokyumları, 24 Kasım 2021 tarihinde gerçekleştirilen 5. Kolokyumla tamamlandı. Kollukyuma Prof. Dr. Murat Özyavuz danışmanlığında Peyzaj Mimarlığı Anabilim Dalı Doktora öğrencisi Talia ÖZCAN AKTAN Kentsel İç Mekan Kavramının Mekansal Bir Üretim Stratejisi  Olarak Kent Kimliği Bağlamında Değerlendirilmesi ve Tasarım Kriterlerinin Belirlenmesi: Tekirdağ Örneği isimli doktora tez önerisi ile katılmıştır. Kolokyum  Akdeniz Üniv. öğretim üyesi Prof.Dr. Meryem ATİK ve Ankara Üniv. öğretim üyesi Prof.Dr. Nilgül KARADENİZ ve PEMDER Başkanı Prof. Dr. Veli ORTAÇEŞME tarafından koordine edilmiş, Kolokyum değerlendiricisi İTÜ Peyzaj Mimarlığı Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Ebru ERBAŞ GÜRLER tarafından tez önerisi değerlendirilmiştir. Öğrencimizi yapmış olduğu başarılı sunumundan dolayı tebrik ederiz.