2022-11-22

Resim Atölyesinden Öğrenci Sergisi Fakültemizde Bugün Açılıyor

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Resim Bölümü öğrencilerinin eserlerinin yer aldığı resim sergisi, 22 Kasım 2022 saat 13:30'da fakülte binamızda açılıyor.

Resim Bölümü öğretim elemanlarından Doç. Burçin ERDİ ES ve Arş. Gör. Enis Malik DURAN'ın birlikte hazırladıkları sergiye öğrenciler bir yıllık bir süre içerisinde hazırlandılar. Bölümümüz Arş. Gör. Bige GÜRSES'in koordinatörü olduğu Resim Topluluğu ile ortak çalışmayla organize edilen sergi 8 Aralık 2022 tarihine kadar izlenebilecek.

Sergiye tüm Hocalarımız, üniversite personelimiz, sevgili öğrencileirmiz ve Tekirdağ halkı davetlidir.

Öğretim elemanlarımızı ve öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.