2023-12-28

Grafik Tasarımı Bölümü Öğretim Elemanı Arş. Gör. Dr. Melike Atılkan Hocamızın ''''''''Farklı Boyutlarda Aşk'''''''' Adlı Kişisel Sergisi Açıldı

Fakültemiz Grafik Tasarımı Bölümü Öğretim elemanlarından Arş. Gör. Dr. Melike Atılkan'ın ilk kişisel sergi açılışı 27 Aralık 2023 Çarşamba günü fakülte binamızda yoğun katılımla gerçekleşmiştir. Fakülte dekanımız Sayın Prof. Murat Özyavuz ve dekan yardımıcımız aynı zamanda Grafik Tasarımı bölüm başkanımız Sayın Dr. Öğr. Üyesi Şeref Kocaman'ın ve bir çok değerli hocamızın ve öğrencilerimizin de açılışa katılımıyla gerçekleşen sergi, etkileşimli olması nedeniyle izleyici tarafından yoğun ilgi görmüştür. 15 Ocak 2024'e kadar açık olacak sergi fakülte binamızın giriş katında gezilebilir.