2015-09-11

Fakülte Öğretim Elemanlarına Bilgisayar Tahsisi

FAKÜLTEMİZ PEYZAJ MİMARLIĞI BÖLÜMÜ BİLGİSAYAR LABORATUVARINDAKİ BİLGİSAYARLAR FAKÜLTEMİZ ÖĞRETİM ELEMANLARININ KULLANIMINA TAHSİS EDİLDİ!

Fakültemiz Peyzaj Mimarlığı Bölümü öğretim  üyelerinden  Prof. Dr. Aslı KORKUT ile Doç. Dr. Elif Ebru ŞİŞMAN  tarafından 2006 yılında hazırlanmış olan;  “Tekirdağ Valiliği Tören ve Park Alanı Bütüncül Peyzaj Tasarım Projesi” kapsamında, bölüme hibe edilmiş olan ve bölüm  bilgisayar laboratuvarında uzun yıllar bilgisayar destekli tasarım derslerinde kullanılan 10 adet bilgisayar, fakültemiz öğretim elemanlarının kullanımına tahsisedilmiştir.  Bu amaçla, upgrade edilemeyen 10 adet bilgisayar, teknik elemanlar tarafından, iki hard disk tek bir bilgisayarda toplanmak suretiyle daha güçlü  5  bilgisayar elde edilmiştir.

Fakültemizin Mimarlık  ve Resim bölümlerinin öğretim elemanlarına bilgisayar desteği sağlayan Peyzaj Mimarlığı Bölümü Başkanlığı’na teşekkürlerimizi sunarız.

DEKANLIK