2023-08-31

Fakültemiz Resim Bölümü Özel Yetenek Sınavı Gerçekleşti

Fakültemiz Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Resim Bölümü Özel Yetenek Sınavı 31 Ağustos 2023 tarihinde 12:30'da Sosyal Yaşam Merkezinde 2 saat süren bir sınav ile aday öğrencilerin verilen konu üzerinden imgesel (serbest, hayalî çalışma) çizebilme yeteneklerinin ölçülmesi amaçlanarak tek aşamalı olarak gerçekleşti.

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat TAŞAN sınav salonunu ziyaret ederek Dekan Prof. Dr. Murat ÖZYAVUZ’dan bilgi aldı, adaylara ve dışarıda bekleyen ailelere başarılar diledi.

Jüri değerlendirmesinden sonra Özel Yetenek Yerleştirme puanına göre en yüksekten düşüğe doğru sıralamalar yapılacak ve ilk 30 kişi (27+3) asil listeyi, 50 puan ve üzerinde alan diğer adaylar ise yedek listeyi oluşturarak Fakültemiz ve Resim Bölümü web sayfalarında duyurulacaktır.