2023-10-14

Fakültemiz 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı 1. Sınıflar Oryantasyon Programı Gerçekleştirildi.

Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesince 1. Sınıf öğrencilerimize 13.10.2023 tarihinde akademik ve idari personelin katılımıyla oryantasyon eğitimi verildi. Fakültemiz amfi 2 salonunda gerçekleştirilen etkinlikte, Üniversite birimleri ve işlevleri ile Fakültemiz akademik ve idari birimleri tanıtılarak; eğitim öğretim yönetmeliği, öğrenci danışmanlıkları, Erasmus, Farabi, Mevlana gibi eğitim programları, kütüphane ve burs imkanları, katılabilecekleri etkinlikler, topluluklar, ders seçimleri, krediler, ders devamlılık, mesleki gelişim ve teknoloji kullanımının önemi hakkında Dekanımız Prof. Dr. Murat ÖZYAVUZ ve Dekan yardımcılarımız Prof. Dr. Tuğba KİPER ve Dr. Öğretim Üyesi Şeref KOCAMAN tarafından öğrencilerimiz bilgilendirildiler. Oryantasyon eğitimi öğrencilerimizin sorduğu sorular yanıtlandıktan sonra hocalarımızın başarı, dilek ve temennileri ile tamamlandı.