2022-10-06

Fakültemiz 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı 1. Sınıflar Oryantasyon Eğitimi

Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesince 1. Sınıf öğrencilerimize 06.10.2022 tarihinde oryantasyon eğitimi verildi. Fakültemiz amfi salonunda gerçekleştirilen etkinlikte, Üniversite birimleri ve işlevleri ile Fakültemiz akademik ve idari birimleri tanıtılarak; eğitim öğretim yönetmeliği, öğrenci danışmanlıkları, Erasmus, Farabi, Mevlana gibi eğitim programları, kütüphane ve burs imkanları, katılabilecekleri etkinlikler, topluluklar hakkında öğrencilerimiz Dekanımız Prof. Dr. Murat ÖZYAVUZ ve Dekan yardımcılarımız Prof. Dr. Tuğba KİPER ve Dr. Öğretim Üyesi Şeref KOCAMAN tarafından bilgilendirildiler. Oryantasyon eğitimi öğrencilerimizin sorduğu sorular yanıtlandıktan sonra hocalarımızın başarı, dilek ve temennileri ile tamamlandı.