2019-09-20

Dekanımız Prof.Dr. Murat ÖZYAVUZ Akademik Yılı Açılış Törenine Katıldı.

18.09.2019 tarihinde Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde YÖK tarafından gerçekleştirilen kseköğretim Akademik Yılı Açılış Törenine  Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Prof. Dr. Mustafa ŞENTOP ve devlet erkânının yanı sıra Bakanlar, YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta SARAÇ ve YÖK üyeleri, ilgili kurum başkanları, büyükelçiler, bütün üniversite rektörleri ile üniversiteleri temsilen akademisyen ve öğrenciler katıldı. Törende Üniversitemizi Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’in yanı sıra Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent EKER, Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Murat ÖZYAVUZ, İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rasim YILMAZ ve İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan KESKİN temsil etti.