2023-11-09

Cumhuriyet’in 100. Yılı Kutlamaları Kapsamında Gravür Etkinliği Gerçekleştirildi

Fakültemiz, Cumhuriyet’in 100. Yılı kutlamaları kapsamında gravür etkinliği gerçekleştirdi.

Fen Edebiyat Fakültesi Salonunda gerçekleştirilen etkinliğe, Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat TAŞAN, Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat ÖZYAVUZ, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Sezen ARAT, Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Melihat TÜZÜN, Fen Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Sezai ÖZTAŞ, GSTMF Resim Bölüm Başkanı Doç. Dalila ÖZBAY, Muratlı MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Bahar SÖZÜBEK, akademik ve idari personel ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Harf İnkılabının yıl dönümü haftasında Resim Bölümü Arş. Gör. Enis Malik DURAN’ın belirlediği konsept çerçevesinde Cumhuriyet tarihinin en büyük Atatürk gravürünün baskısı izleyiciler önünde uygulandı.

Etkinlikte konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, bu anlamlı etkinlikte emeği geçenlere teşekkür ederek Üniversitemizde Cumhuriyetimizin 100. Yılı etkinliklerinin devam edeceğini söyledi.

Etkinlik sonunda Fakülte Dekanı Prof. Dr. Murat ÖZYAVUZ, Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e takdimde bulundu.

Haber İçerik: TNKÜ Basın ve Halkla İlişkiler