Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi
2023-11-11

10 Kasım Atatürk’ü Anma Programı Kapsamında ''''''''''''''''Atatürk ve Eğitim'''''''''''''''' Temalı Resim Sergisi Düzenlendi



 

 

Üniversitemizde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 85. Yılı dolayısıyla anma programı düzenlendi.

Rektörlük Atatürk Anıtı önündeki programa Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Gülsüm ÖZKAN ve Prof. Dr. Murat TAŞAN, Genel Sekreter V. Dr. Öğr. Üyesi Fatih TUNA, Genel Sekreter Yardımcısı Adnan ARABUL, Senato Üyeleri, Fakülte Dekanları, Enstitü, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulu Müdürleri, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Törende Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Gülsüm ÖZKAN Atatürk Anıtına çelenk sundu.

Sonrasında Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. İlker DERE, “Atatürk ve Cumhuriyet” konulu bir konuşma gerçekleştirdi.

Törenin ardından Rektörlük Fuaye Alanında Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Resim Bölüm Başkanlığı öğretim üyeleri ve öğrencilerinin hazırladığı “Atatürk ve Eğitim” temalı resim sergisi ziyaret edildi.

Görseller için tıklayınız<<<

 

Haber İçerik: TNKÜ Basın ve Halkla İlişkiler