2018-04-27

Tasarımdan Uygulamaya Peyzaj Mimarlığı Konulu Söyleşi Yapıldı

Dünya Peyzaj Mimarlığı Ayı, Peyzaj Mimarlığı Eğitiminin 50. Yılı ve 13 Mayıs Ulusal Peyzaj Mimarlığı Günü etkinlikleri kapsamında Fakültemiz ve TMMOB Peyzaj Mimarları Odası İstanbul Şubesi beraberliğinde bir söyleşi düzenlendi.

Söyleşide TMMOB PMO İstanbul Şubesi 2. Başkanı Mehmet MENGÜ Peyzaj Mimarları Odasının tanıtımı ve faaliyetleri hakkında konuşma yaparken, TMMOB PMO İstanbul Şubesi Yedek Yönetim Kurulu Üyesi Evrim KARAMAN, Işık Peyzaj Yönetici Ortağı D. Selin TURAN ve TMMOB PMO İstanbul Şubesi Asil Yönetim Kurulu Üyesi Meltem COŞANER TONYALI özel sektör ve kamu alanlarındaki peyzaj uygulamaları ile bu uygulamalarda karşılaşılan güçlükler hakkında konuşma yaptılar. Söyleşiye Peyzaj Mimarlığı Bölümü öğretim elemanları ile öğrencileri katıldılar. Söyleşi soru cevap kısmı, Peyzaj Mimarlığı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Aslı KORKUT tarafından teşekkür belgelerinin takdim edilmesi ve fotoğraf çekimi ile son buldu.