2017-05-01

Uluslararası Archiprix Bitirme Projeleri Yarışmasına Üniversitemizi Temsilen Fakültemizden Katılım

Mimarlık, Kentsel Tasarım ve Peyzaj Mimarlığı alanlarında düzenlenen yarışma, bu alanlarda eğitim veren birimlerden seçilen en iyi projelerin katılımının sağlanmasıyla gerçekleştirilmektedir. Yarışmaya Üniversitemizi temsilen katılım, geçen yıl fakültemizde 1. olarak seçilen projesi ile öğrencimiz Ozaner Timur olmuştur.

İlki 2001 yılında düzenlenmiş olan Uluslar arası Archiprix Bitirme Projeleri yarışmasına bölümümüz 2011, 2013, 2015 ve 2017 yıllarında katılım göstermiştir. Bu yıl Ahmedabad, Hindistan'da düzenlenen yarışmaya CEPT Üniversitesi ev sahipliği yapmıştır.

2 yılda bir düzenlenen yarışmada bu yıl 87 ülkeden toplam 385 proje yer almıştır.

Yarışma sayfasına erişmek için tıklayınız.