Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi
2013-12-02

Üniversitelerarası Sanat Dalları Eğitim Konseyi Genel Kurul Toplantısı



Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Aslı KORKUT 28-30 Kasım 2013 tarihleri arasında düzenlenen "Üniversitelerarası Sanat Dalları Eğitim Konseyi Genel Kurul Toplantısı" na katılmak üzere Isparta- Süleyman Demirel Üniversitesi' ne gitmiştir.

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Aslı B. KORKUT’un katıldığı, Güzel Sanatlar fakülteleri dekanları ve Konservatuvar müdürlerinin katıldığı  toplantı, Süleyman Demirel Üniversitesi’nde   Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezi’nde 29 Kasım 2013 Cuma günü gerçekleşti.

SDÜ Akademik Oda Orkestrası Dinleti Programı’nın ardından, Prof. Dr. Şaban SİTEMBÖLÜKBAŞI [SDÜ Güzel Sanatlar Fak. Dekanı], Prof. Dr. Hasan İBİCİOĞLU [SDÜ Rektörü ve ÜAK Başkanı] ve Prof. Dr. Yalçın KARAYAĞIZ [ MSGSÜ Rektörü ve ÜAK Sanat Dalları Eğitim Konseyi Başkanı] tarafından gerçekleştirilen açılış konuşmaları yapıldı. Açılış konuşmalarını, daha önce belirlenen eğitim ile ilgili yedi  konunun  tartışmaya açılması takip etti.  Tartışma konularına ilişkin görüş ve öneriler ortaya konuldu. Toplantı, SDÜ Güzel Sanatlar Fakültesi  bölümlerinin sergilerinin gezilmesinden sonra sona erdi.  Ertesi gün yörenin doğal, kültürel ve arkeolojik değerleri  gezilerek toplu  fotoğraf çektirildi.