2015-05-18

Üniversitelerarası Kurul-Sanat Dalları Eğitim Konseyi Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Aslı KORKUT, 15.05.2015 tarihinde, Başkent Üniversitesi (Ankara)’nde  yapılan UAK Sanat Dalları Eğitim Konseyi Genel Kurul Toplantısına katıldı.

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Rektörü ve UAK Sanat Dalları Eğitim Konseyi Başkanı Prof. Yalçın KARAYAĞIZ’ın başkanlığında,  Başkent Üniversitesi İhsan Doğramacı Konferans Salonu’nda, yetmiş üniversitenin temsilcilerinin  bir araya geldiği toplantıda; sanat eğitiminde yaşanan sorunlar ve çözüm yolları ele alındı.

Başkent Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tarafından sunulan  müzik dinletisi ve toplantı sonrası, 22 üniversitenin katıldığı Derece Mezunları Sergisi  açıldı.