2021-10-21

Doğa Koruma ve Milli Parklar Tekirdağ Şube Müdürlüğü Ortaklığı ile “Doğadan Tuvale” Etkinliği Gerçekleştirildi.

19 Ekim 2021 tarihinde Doğa Koruma ve Milli Parklar Tekirdağ Şube Müdürlüğü ortaklığı ile “Doğadan Tuvale” etkinliği gerçekleştirildi. Etkinliğe fakülte öğretim elemanlarından Arş. Gör. Bige GÜRSES ve Resim Bölümü 4. Sınıf öğrencilerinden Özcan Narin, Nurdan Çoskun, Ayça Ay, Kinem Çelik, Simge Soykaya, Merve Kılıç, Serdar Alp Erçin, Ömürcan Yorulmaz, Tuğçe Kayın, Sonay Bülbül ve Dilan Salğın katıldılar. Etkinlikte Tekirdağ Uçmakdere bölgesinde bulunan, Kartaltepe Tabiat Parkı’nda tuval üzerine yağlıboya tekniğinde manzara resimleri yapıldı. Tekirdağ’ın sevilen lokasyonlarından biri olan Uçmakdere Kartaltepe bölgesinde Resim bölümü öğrencilerine böyle güzel bir deneyim yaşattıkları için Doğa Koruma ve Milli Parklar Tekirdağ Şube Müdürlüğü'ne, bölümümüze verdiği destekleri için Dekanlığımıza ve gerçekleştirdikleri çalışmaları için öğrencilerimize teşekkür ederiz.