2017-05-17

Meslek Tanıtımına Fakültemiz Öğretim Elemanlarının Katılımı

Tekirdağ’da Ortaöğretim kurumlarında, öğrencilere mesleklerle ilgili bilgi vermek, meslek seçiminde yol göstermek amacıyla her yıldüzenlenen tanıtım programları;  bu yıl Şehit Mehmet Şengül Ortaokulu’nda Meslek Tanıtım Şenliği adı ile 11 Mayıs 2017 tarihinde gerçekleştirilmiştir.

Bu program kapsamında, Fakültemizden talep edilen Mimarlık ve PeyzajMimarlığı mesleklerinin tanıtılmasında; Peyzaj Mimarlığı Bölümü’nden Yrd. Doç. Dr. Burçin EKİCİ ile Mimarlık Bölümü’ndenÖğretim Görevlisi Zübeyir BATUR görevlendirilmiştir.

Öğretim elemanlarımız tarafından mimarlık ve peyzaj mimarlığı meslek disiplini, çalışmaalanları, önemi, bölümlerde yapılan ve uygulanan projeler ile etkinliklere yönelik bilgiler verilmiş, öğrencilere geleceklerini planlama konusunda katkı sağlanmıştır. Etkinlik, Süleymanpaşa Kaymakamı Aslan YURT ve Süleymanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ünal MAMUR’un katılımcılara teşekkür belgelerinin sunumuyla sona ermiştir.