Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi
2019-11-08

DR. ÖĞR. ÜYESİ MAHPEYKER YÖNSEL, SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ İLE DESEN VE RESİM ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRDİ



 

Resim Bölümü Öğretim Elemanlarımızdan Dr. Öğr. Üyesi Mahpeyker YÖNSEL, Süleymanpaşa Belediyesine ait Süleymanpaşa Sanat ve Tasarım Galerisi ile Ahmet Erensoy Gençlik Merkezinde üç gün süren Desen ve Resim çalıştayı gerçekleştirmiştir.

Çalıştay süresince Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt YÜKSEL, Başkan Yardımcısı Sabri ÇINAR, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI ve GSTMF Dekanı Prof. Dr. Murat ÖZYAVUZ, Süleymanpaşa Sanat ve Tasarım Galerisine ve Ahmet Erensoy Gençlik Merkezine ziyarette bulunup Üniversitemiz öğrencilerinin çalışmalarını yerinde incelemişlerdir.

Üniversitemiz ve Süleymanpaşa Belediyesi işbirliğinde hocamız farklı projelerde çalışmakta ve bu ortak çalışmalar devam etmektedir. Çalıştay Üniversitemizin şehirle bütünleşmesine örnek olabilmesi açısından önemlidir. Çalıştayın son gününde de Tekirdağ Güzel Sanatlar Lisesinden gelen öğrencilerin katılımı ile geniş kitlelere ulaşılma hedefi gerçekleşmiştir. Etkinlik sonunda öğretim elemanımız Süleymanpaşa Belediye Başkanı ve Başkan Yardımcısı tarafından TEŞEKKÜR BELGESİ verilerek ödüllendirilmiştir.