2016-10-07

Yarı Rölyef Atölye Çalışması

Fakültemiz Resim Bölümü 2016-17 eğitim öğretim yılının ilk etkinliği olarak Yarı Rölyef Atölye Çalışması düzenliyor. Atölye çalışmasını yapmak üzere Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, Resim Bölümü Prof. Özdemir ALTAN atölyesi mezunu, Yüksek Lisans tezini Prof. Sezai ORMANCI danışmanlığında yapmış ressam Füsun SÜNNETÇİOĞLU davet edilmiştir.  Sanatçı yarı rölyef üzerine kısa bilgi verdikten sonra Ytong üzerine uygulanmasını yapacak, üç boyutlu biçimin bu malzemeden oyularak ve yontularak nasıl çıkarılacağını gösterecektir. İsteyen katılımcılar başka bir ytong üzerinde deneme yapabileceklerdir. Etkinlik 10 Ekim 2016 saat: 10:30 da yaşam merkezi resim atölyeleri önünde olacaktır. Katılım herkese açıktır.