2017-05-11

Mezuniyet Töreni Hakkında Duyuru

Üniversitemiz 2016-2017 eğitim-öğretim yılı Mezuniyet Töreni 26 Mayıs 2017 Cuma günü Lisans programları için saat 10.00'da, Üniversite Stadyumunda yapılacaktır.

Tören provası ise 25 Mayıs 2017 Perşembe günü lisans programları için saat 10.00'da yapılacaktır. Prova, her bölümden 5 bay, 5 bayan öğrencinin ilgili birimden katılımları ile gerçekleştirilecektir.

Törene ilişkin program ve stadyumdaki birimlerin konumları krokide gösterildiği şekilde belirlenmiştir.

Bu törenin ardından, aynı gün içinde, 13.30 -15.30 saatleri  arasında, fakültemizin mezun veren bölüm öğrencilerinin  bir araya gelmeleri için Fen Edebiyat Fakültesi fuaye alanı tahsis edilmiştir.

Fuaye alanında; Fakültemiz Peyzaj Mimarlığı Bölümü’nün 10. dönem mezunları ile,  bu yıl ilk mezunlarını verecek olan Mimarlık Bölümü öğrencilerinin aileleri, öğretim elemanları ve arkadaşları ile bir araya gelmeleri, fakültemizde dereceye giren ilk 3 öğrenciye Dekanlığımız tarafından ödül verilmesi  ve fotoğraf çekimleri yapılması olanağı sağlanmış olacaktır.

Fakültemiz öğretim üyeleri ve son sınıf öğrencilerinin her iki törene de katılmaları önem arz etmektedir.

DEKANLIK