2018-02-16

Edirne Görünümleri Sergisine Fakültemizden Katılım

Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin düzenlediği, Edirne ve ilçelerini konu alan “Edirne Görünümleri” adlı sergiye, farklı üniversitelerden akademisyen sanatçılar katılmış olup fakültemizden de Resim Bölümü  Öğr. Gör. Mahpeyker YÖNSEL davet edilmiştir.

Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu sergi açılış konuşmasında; Trakya Üniversitesi olarak sanata ve kültüre verdikleri önem üzerinde durarak, kurumsal desteklerinin artarak devam edeceğini belirtmiştir. Üniversite olarak, kentin kültür hayatında belirleyici, onun bir parça günlüğünü tutma rolünü de sürdüreceklerini ifade etmiş ve katılımcılara teşekkür belgelerini takdim etmiştir.

Sergiye, Fakültemiz Öğretim Elemanlarından Resim Bölümü Öğr. Gör. Mahpeyker YÖNSEL, Edirne’nin ilçesi olan Süloğlu’nun kuş bakışı görünümünden yola çıkarak “Süloğlu Barajı” isimli eserleriyle katılım sağlamıştır.

Sergi 13-20 Şubat 2018 tarihine kadar Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezinde ziyarete açıktır.