2014-11-10

Sahil Projesi Çalıştayına Fakültemizden Katılım

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen Sahil Projesi çalıştayı Ramada Otel'de gerçekleşti.

Ramada Otelde düzenlenen çalıştaya Peyzaj Mimarlığı Bölümü'nden Doç. Dr. Murat ÖZYAVUZ, Araş. Gör. Pınar GÜLTÜRK, Mimarlık Bölümü'nden Yrd. Doç. Dr. Meltem ÖZÇAKI ve Öğr. Gör. Zübeyir BATUR ve öğrenciler ile, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın yanı sıra Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkan yardımcıları Gülferah Güral, Mustafa Özdemir, Telat Akköse, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Murat Şefik Yazan, Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Solak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, Süleymanpaşa Belediyesi Birim Müdürleri  ile Siyasi Parti temsilcilerinin katıldığı çalıştayda, sahil ve meydan düzenleme projesi ile kent meydanı projeleri hakkında görüşler masaya yatırıldı.