2015-04-13

Süleymanpaşa Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü'nden Dekanlığımıza Ziyaret

Süleymanpaşa Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nden Müdür Vekili Tufan ERAT, Çevre Mühendisi Tuğçe EKİCİ ve Çevre Mühendisi Can AŞKIN’ın 10.04.2015 tarihinde Fakültemize yaptıkları ziyarette, “ 05 Haziran Dünya Çevre Günü” etkinlikleri çerçevesinde yapılması planlanan projeler ile atıkların geri dönüşümü ve değerlendirilmesi konularında görüş alış verişinde bulunuldu.

Görüşmelere Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Aslı KORKUT, Mimarlık Fakültesi Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Esen Gökçe ÖZDAMAR ile Resim Bölümü Başkanı Prof. Dr. Melihat TÜZÜN katıldı.

Fakültemiz Mimarlık Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Esen Gökçe ÖZDAMAR’ın öğrencileri ile birlikte başlatmış olduğu “Atık Karton Bardak Toplama Kampanyası” nın duyurulması ve yaygınlaştırılması konusunda görüş birliğine varıldı.