2013-12-11

Resim Bölümünden “Values of Turkish Art” Sergisi

Fakültemiz Resim Bölümü, Öğretim Üyelerinden Yrd. Doç. Dalila ÖZBAY, 19-23 Kasım 2013 tarihleri arasında Romanya’nın Targu-Mureş kentinde ve 25 Kasım- 01 Aralık Macaristan’ın Budapeşti kentinde “Values of Turkish Art” adlı karma sergi organizasyonunu gerçekleştirdi. Resim Bölüm Başkanı Doç. Melihat TÜZÜN ve Başkan Yardımcısı  Yrd. Doç. M. Cevat ATALAY’ın da eserleriyle katıldığı sergide farklı üniversitelerden öğretim elamanlarının, resim, gravür, seramik ve heykel gibi farklı disiplinlerde eserleri sergilendi.

Sergi açılışı için giden öğretim Üyelerimiz Doç. Melihat TÜZÜN ve Yrd. Doç. Dalila ÖZBAY, Romanya Bükreş’teki "UNArte  Güzel Sanatlar Üniversitesi"ni de ziyaret ederek işbirliği için görüşmelerde bulundular.