Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi
2017-11-01

Bulgaristan Shumen Konstantin Preslasky Üniversitesi''nde “Namık Kemal Üniversitesi ve Sanat” Konulu Konferansı ile “Sanat ve Eğitim” Sergisine Fakültemizden Katılım



 

Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Resim Bölüm Başkanı Öğretim Üyemiz Prof. Melihat TÜZÜN, 27-29 Ekim 2017 tarihleri arasında Bulgaristan Shumen Konstantin Preslasky Üniversitesi Eğitim Fakültesi tarafından düzenlenen The Scientific Conference  “Innovation of Education” da açılış konuşması için davet edildi. 27 Ekimde açılış konuşmasında üniversitemizin tanıtım videosunu da gösteren öğretim üyemiz “Namık Kemal Üniversitesi ve Sanat” sunumunu gerçekleştirdi. Sunum sonunda Üniversitemizle ilgili çok olumlu geri dönüşler alındı.

Aynı konferans kapsamında Shumen Eğitim Fakültesi Galerisinde Resim Bölümü Öğretim Elemanları, yüksek lisans ve lisans öğrencilerinin eserlerinden oluşan “Eğitim ve Sanat” başlıklı Sergi 28 Ekim 2017 tarihinde saat:10.00’da açıldı. Öğretim Üyemiz Prof. Melihat TÜZÜN, yüksek lisans öğrencisi Şule ZAİMOĞLU, lisans öğrencileri Nadide BAYSAL, Haci TANRIVERDİ ve Yurdaner YENER ile beraber gittikleri sergi büyük ilgi gördü. Sergi 07 Kasıma kadar gezilebilir.