2022-10-04

Peyzaj Mimarlığı Bölümü Oryantasyon Etkinliği Gerçekleştirildi

Fakültemizde 28 Eylül Çarşamba günü G-131 nolu derslikte Peyzaj Mimarlığı Bölümü 1. sınıf öğrencilerine yönelik oryantasyon programı düzenlendi. Peyzaj Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Rüya YILMAZ öğrencilerimizi üniversitemiz, fakültemiz ve bölümümüz hakkında, ders kayıtları, sınavlar, öğrenci toplulukları, üniversitemizin bursları ve benzeri konularda bilgilendirdi. Program Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Murat ÖZYAVUZ, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Tuğba KİPER, Dr. Öğr. Üyesi Şeref KOCAMAN, Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Rüya YILMAZ, Bölüm öğretim elemanlarından Prof. Dr. Elif Ebru ŞİŞMAN, Doç. Dr. Burçin EKİCİ, Arş. Gör. Dr. Tuğba ÜSTÜN TOPAL ve Grafik Tasarım Bölümü öğretim elemanı Arş. Gör. Dr. Melike ATILKAN, Bölüm Sekreteri Memur Beyhan ÖZDEMİR, Bölüm Öğrenci İşleri Bilgisayar İşletmeni Hasan ERYILMAZ'ın katılımı ile gerçekleştirildi. Program soru-cevap sorası başarı dilek ve temennileri ile son buldu.