2016-04-13

Peyzaj Mimarlığı Bölümü Kariyer Günü Etkinliği

“13 Mayıs Ulusal Peyzaj Mimarlığı Günü” etkinlikleri çerçevesinde, NKÜ Yeşil Mimarlar Topluluğu’nun katkıları ile, Bölümümüz tarafından Nisan ve Mayıs aylarında iki ayrı seminer düzenlenmesi planlanmıştır.

Seminerlerin ilki; 19 Nisan 2016 Salı günü saat 13:30’da  MDesign Firması sahibi, ulusal ve uluslar arası ödüller almış olan  Dr. Peyzaj Mimarı Murat MEMLUK tarafından verilecek olan “Peyzaj Mimarlığında Tasarım Süreçleri ve Dinamikleri” konulu seminerdir.

İkinci seminer; 09 Mayıs 2016 Pazartesi günü saat 10:00’da  Düzce Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü Başkanı Doç. Dr. Osman UZUN  tarafından verilecek olan “Avrupa Peyzaj Sözleşmesi ve Türkiye’deki Peyzaj Planlama Örnekleri” konulu seminerdir.

Mesleki bilgi birikimi açısından önem taşıyan bu seminerlere katılımınız önemle duyurulur. Seminer tüm öğrencilere açıktır.

Her iki seminer de ilgili tarihlerde Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda yapılacaktır.

Peyzaj Mimarlığı Bölüm Başkanlığı