2016-07-28

NKÜ Tanıtım Günlerinde Fakültemizin Tanıtımı Yapıldı

Aday öğrencilerimize üniversite yaşamı ve meslek seçimi hakkında geniş çaplı bilgi vermeyi amaçlayan "Namık Kemal Üniversitesi Tanıtım Günleri” Ziraat Fakültesi girişinde gerçekleştirildi.

Fakültemiz bünyesinde bulunan ve aktif eğitim öğretim yapılan Mimarlık, Peyzaj Mimarlığı ve Resim Bölümleri tanıtım temsilcileri tarafından öğrenciler ve ailelerine tanıtılırken, öğrenciler gelecek ve kariyerlerine yönelik akıllarındaki sorulara cevap bulma imkanı yakaladı.

Aday öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği, akademik imkânların yanı sıra öğrenci topluluklarından sosyal tesislere, kütüphaneden burslara kadar birçok alanda üniversitemizin ve fakültemizin tanıtıldığı tanıtım günleri, öğrencilerin doğru karar alabilmeleri için fırsat sundu.