Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi
2018-05-29

Mimarlık ve Peyzaj Mimarlığı 4. Sınıf Öğrencileri İçin 17. Betonart Mimarlik Yaz Okulu



 

2002 yılından beri TÇMB’nin “BETONART” markası altında mimarlık öğrencilerine yönelik düzenlediği BETONART Mimarlık Yaz Okulu’nun 17’incisi, 17-27 Temmuz 2018 tarihleri arasında Kayseri’de, Abdullah Gül Üniversitesi ev sahipliğinde Çimsa Kayseri Çimento’nun ana desteğiyle gerçekleşecek.

Küratörlüğünü Deniz Aslan’ın, moderatörlüğünü Hakan Tüzün Şengün, Melike Altınışık, Gürkan Okta, Birge Yıldırım ve Tomris Akın’ın yapacağı BETONART Mimarlık Yaz Okulu’nun bu yılki teması, “Beton Olmak, Morfogenetik Bir Yaklaşım.”

10 gün sürecek Yaz Okulu’nda, Kayseri’nin mimarlık örneklerini görmek amacıyla düzenlenecek olan gezide kentin en tarihi semtlerinden Talas, Kayseri Kalesi, Kapalıçarşı ve şehrin simgelerinden biri olan Alaca Kümbet AGÜ Mimarlık Bölüm Başkanı Doç. Dr. Burak Asiliskender’den dinlenecek.

16 yıldır farklı kentlerde farklı temalarla gerçekleşen Yaz Okulu, Türkiye’nin çeşitli üniversitelerinden Mimarlık, İç Mimarlık, Güzel Sanatlar Tasarım ve Peyzaj Mimarlığı 3. sınıfı bitirmiş 4. sınıfa geçmiş öğrencileri bir araya getiriyor.

17’incisi, 17-27 Temmuz arasında Abdullah Gül Üniversitesi Kayseri Kampüsü’nde yapılacak. 27 Temmuz’da düzenlenecek sergi açılışı ve sertifika töreninin ardından Yaz Okulu sona erecek.

17. BETONART Mimarlık Yaz Okulu başvuruları, 28 Mayıs 2018 Pazartesi günü saat 18.00’e kadar devam edecektir. Başvuru için: bit.ly/2ICUItp  

Program ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız.