2022-08-12

Resim Bölümü Kesin Kayıt Tarihleri

RESİM BÖLÜMÜNÜ ASİL LİSTEDEN KAZANAN ADAYLARIN KAYITLARI
15-19 AĞUSTOS 2022 TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAKTIR.

* Aday kazanmış olduğu programa belirlenen ve ilan edilen süresi içinde kesin kayıt yaptırmak zorundadır. Belirtilen süre içinde kesin kayıt yaptırmayan aday, kayıt hakkını kaybeder.

YEDEK KONTENJAN KAYIT TARİHLERİ
22 AĞUSTOS 2022 TARİHİNDEN İTİBAREN AKADEMİK TAKVİMDE İLAN EDİLEN DERS KAYITLARININ SON GÜNÜ 23 EYLÜL 2022 TARİHİNE KADAR DEVAM EDECEKTİR.

* Kontenjan açığı olduğu takdirde başarı sıralamaları doğrultusunda ilan edilen yedek listelere göre, kesin kayıt hakkı kazanan yedek adayların kesin kayıtları duyurulan tarihler içinde yapılır.
* Ön kayıtta yanlış beyanda bulunduğu belgelerden tespit edilen adayların sınavları geçersiz sayılır, kesin kayıt veya yedek kayıt haklarını kaybederler.
Kesin kayıt yaptırmaya hak kazanan adaylar için gerekli belgeler:

a) T.C. kimlik numarası olan nüfus cüzdanı ve fotokopisi
b) Mezun oldukları okuldan aldıkları diploma ya da geçici mezuniyet belgesi
c) TYT sonuç belgesi
d) 4.5x6 cm ebadında 2 adet vesikalık fotoğraf
e) Engelli adaylar için Engellilik Sağlık Kurulu tarafından hazırlanan, kişilerin engel ve sağlık durumlarını belirten belge.

*Adaylar Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Öğrenci İşleri Bürosu’na şahsen başvuracaklardır. Posta ile kayıt yapılamaz.