2015-02-06

MİDEKON Mimarlık Okulları Dekanlar Konseyi Genel Kurul Toplantısı

Mimarlık Fakültesi  Dekanları Konseyi [MİDEKON], 06.02.2015 Cuma günü, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Mimarlık Fakültesi ev sahipliğinde İstanbul’da toplanmıştır. MSGSU Rektörü Prof. Yalçın KARAYAĞIZ'ın da katıldığı toplantıya  Fakültemiz Dekanlığını  temsilen  Dekan Yardımcısı Doç Dr. Murat ÖZYAVUZ  katılmıştır.

Mimarlık Fakültesi Dekanları Konseyi [MİDEKON] nin kuruluş amaçlarından birisi, kendi Web sitelerinde şu şekilde belirtilmiştir: "Ülkemizde mimarlık fakülteleri bünyesinde ve diğer fakülteler bünyesinde yer alan mimarlık temel alanı (mimarlık, tasarım, planlama) disiplinleri ile ilgili yönetim eğitim ve araştırma sorunları üzerinde AB ve küresel boyuttaki gelişmeleri de dikkate alarak görüş alış – verişinde bulunmak."