Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi
2018-05-18

Kalite Komisyonu Fakültemizi Ziyaret Etti



 

Üniversitemiz Kalite Komisyonu Başkanı ve Üniversitemiz Rektör Yardımcısı  Prof. Dr. M. İhsan SOYSAL ve kalite üyelerinden Prof. Dr. Fatih KONUKÇU ve Doç. Dr. Evren CABİ’den oluşan heyet fakültemizi ziyaret etti. Ziyarette, üniversitemiz daire başkanlarından Arzu ALKANAT ve Evren KÖKSAL da bulundu.

Toplantıya Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Aslı KORKUT, Dekan Yardımcılarımız Prof. Dr. Murat ÖZYAVUZ ve Prof. Dr. Tuğba KİPER ile Resim Bölümü Başkanı Prof. Melihat TÜZÜN, Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Başkanı Doç. Dr. Suat ÇABUK, Mimarlık Bölümü Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Meltem ÖZÇAKI ile Fakültemiz Sekreteri Ayşe ÜRÜTÜK ve bölümlerin kalite elçileri ve öğretim elemanları katıldı. Toplantıda, kalite süreci hakkında detaylı bilgiler verildi ve kalite kültürünün yerleşmesine ilişkin fikir alışverişinde bulunuldu.

Toplantı sonunda Kalite Komisyonu Başkanı Prof. Dr. M. İhsan SOYSAL, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Aslı KORKUT’a kalite politikasını ve üniversitemiz misyon ve vizyonunun yer aldığı posterleri takdim etti.