2020-10-01

Fakültemiz 2020-2021 eğitim-öğretim yılının ilk Fakülte ve Yönetim Kurulu yapıldı. Özellikle pandemi sürecinde Eğitim-öğretim faaliyetlerine yönelik yapılacak çalışmalar hakkında görüş alışverişi yapıldı.

Ayrıca son dönemde akademik yükseltme ve unvan alan hocalarımız Prof. Dr. Suat ÇABUK (Şehir ve Bölge Planlama Bölümü), Doç. Dr .Okşan TANDOĞAN (Mimarlık Bölümü), Doç. Burçin Erdi ES ve Doç. Mahpeyker YÖNSEL'e (Resim) yeni unvanları için tören yapıldı. Fakülte Kurulu üyemiz Prof. Dr. Bülent EKER hocamızın da katıldığı toplantı yeni eğitim-öğretim yılının üniversitemiz ve tüm ülkemiz için hayırlı geçmesi temennisi ve diğer gündem maddelerinin görüşülmesi ile sona erdi.