2015-06-04

Fakültemizde Bilgisayar Destekli Tasarım Sergisi Açıldı

Fakültemiz Mimarlık Bölümü birinci ve ikinci sınıf öğrencilerinin Yrd. Doç. Dr. Aylin Akyıldız ve Öğr. Gör. Zübeyir Batur tarafından yürütülen "Yapı Elemanları Tasarımı" dersi kapsamında yapılan çalışmalarının yer aldığı “Bilgisayar Destekli Tasarım Sergisi” Fen Edebiyat Fakültesi Sergi Alanında açıldı. Serginin açılışına Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Aslı Korkut, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Sergi açılışında konuşma yapan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, “Üniversitemiz, düzenlenen bu sergiler ve etkinlilerle toplumun ve bireylerin sanat, kültür anlayışının gelişimine katkıda bulunmaktadır. Sergiye eserleriyle katkı veren öğrencilerimizi ve onlara yol gösteren akademisyenleri kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Konuşmasının ardından eserleri sergilenen öğrencilere Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Aslı Korkut ve Resim Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Mustafa Cevat Atalay tarafından sertifikaları takdim edildi.

Sergi, Fen Edebiyat Fakültesi Sergi Alanında bir hafta süreyle gezilebilecek.