2016-05-26

Fakültemiz Mimarlık Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Esen Gökçe ÖZDAMAR'ın Başarısı

Avrupa Birliği Creative Europe Programı çerçevesinde kurulan Future of Architecture Platform tarafından 40 yaş altı genç mimarlara açık olan fikir yarışmasında 291 proje arasından ilk 24 arasına giren projenin yürütücülerinden Fakültemiz Mimarlık Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Esen Gökçe Özdamar ve Mimarlık Bölümü III. sınıf öğrencisi Şermin Şentürk, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek’i makamında ziyaret etti.

Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek, Üniversitemizin adını bilimsel başarılarda görmenin kendini gururlandırdığını ifade ederek, projenin yürütücülerinin başarılarının devamını diledi.

"Yapı malzemesi olarak nişasta bazlı biyoplastik"  projesinin yürütücülüğünü Fakültemiz  Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Esen Gökçe Özdamar, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Ahmet Bal ve Mimarlık Bölümü III. sınıf öğrencisi Şermin Şentürk gerçekleştirmiştir.

Ziyarette Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. İhsan Soysal da bulundu.